NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Osvetlenie A Svietidlá

Balenie 6,Gu10 Base PAR11 LED Reflektor Žiarovky s 3W,230V,2700K,4000 K,6000K(Non-Stmievateľné/35° Uhol Lúča/Downlight)

(0 Recenzie)
€15.19

Značky: 10 gu10 led 220v, lesník led objektív, led 220 230, horúce amaryllis bonsai 100, auto fotoaparát vw skryté, gu10 gadget, ipad reflektor, gu 10 21 led 220v, eero apple homekit, downlighters gu10 vonkajšie

Sku:w283377

FUNKCIE

◎ Navrhnuté tak, aby nahradiť halogénové PAR11 >>> Na SINCELIGHT LED PAR11 mini reflektor série zdieľa rovnaké kompaktný profil ako jeho halogénové partnermi.K dispozícii vo viacerých farebných teplota možnosti s vynikajúce osvetlenie účinnosti, LED PAR11 série je najlepšie zapadajú do multi-účel aplikácie: je to zvýrazňujúce osvetlenie pre zobrazenie položiek alebo okolitého osvetlenia pre útulný vzhľad a pocit.

◎ Úspory energie a Vysoké Účinnosti >>> Na SINCELIGHT LED PAR11-Mini Reflektor trvá len 3W, ale nádherný.Prináša rovnaký svetelný výkon ako je to 25W halogénovým reflektorom, ale spotrebúva najmenej 88% menej energie.Jeho okamžitý štart funkciu a dlhú životnosť lampy sú jasnú výhodu oproti tradičným halogénové žiarovky.

◎ Okamžitých Na Plný Jas >>> Okamžite na plný výkon a jas, č warm-up čas.

◎ S Optickým Objektívom 35 Stupňov Uhol Lúča > > > > pre ponúka vynikajúcu mieste a zameranie svetelný efekt.

◎ Život tak dlho, ako 15 000 Hodín >>> Nízka frekvencia výmeny a jednoduchú Inštaláciu.Štandardné PAR11 Reflektor Tvar s GU10 Base, ktorý sa ľahko inštaluje a nahradiť.

Elektrické Údaje

Napätie (V)

100-240V/50-60Hz

Účinník (λ)

0.5+

Štartové Čas (sec)

Warm-up Čas Až do 100% z Plný Svetelný výkon (s)

Instant plné svetla

Údaje o produktoch

Produkt Príkon (W)

3W

Ekvivalent Príkon (W)

25W

Farebná Teplota (K)

2700K / 4 000 K / 6000K

Lampa Základne

GU10

Farba Vykreslenie Index (Ra)

85

Lúč Uhol (°)

270 °

Energetické štítky

A+

Prevádzková Teplota

-30°C do +40°C

Spínacie Cykly (Krát)

>1 000 000 sk

Obsah ortuti (mg)

N/A

Hmotnosť (g)

35g

Údaje o výkonnosti

Celkový Svetelný Tok ( lm )

250-300lm

Menovitá Životnosť ( hod )

15,000

Svetelného toku na Konci Životnosti Lampy (%)

>90

Rozmery produktu

Priemer (mm)

35mm

Dĺžka (mm)

48 mm

APLIKÁCIE

Doma, v Kancelárii, Obývacia Izba, Spálňa, Kúpeľňa, Jedáleň, Chodba, Kuchyňa, Štúdio, Reštaurácia, Hotel, Knižnicu, Zasadacie Miestnosti, Show Room,Stolové Lampy,stojacie Lampy,Prívesok, Svietidlá,iné E14/E27/B22/BA15D svietidlá, atď.

ZÁKAZ

Výrobok je prísne zakázané, aby boli použité v týchto podmienkach :

a.Pre zariadenia a obvody s stmievanie funkcie.

b.Pre zariadenia s vnútorné riadiace obvody.

c.

Pre ortuťové pary lampy alebo HID žiarovky.

FAREBNÁ TEPLOTA

Teploty farieb svetelného zdroja je prevzaté z teplota ideálny black-tele chladiča, ktoré vyžaruje svetlo podobný vzhľad ako na zdroj svetla.Meria sa v jednotkách absolútna teplota; Kelvin (K).Je zaujímavé, že hoci červené je spojené s tým, že horúce farba a modrá studenej jeden, na čierne telo krivky, modrá vyskytuje pri vyšších teplotách než červené.Viac vizuálnym príkladom je zrejmé, farebná teplota rozpor môže byť videný v sviečkach, ktorá vyžaruje teplé červená oranžová žiara, ale v skutočnosti má nízky Kelvin teplota 1850K.Preto vyššej farebnej teploty (5000K viac) sa nazýva pohode farby (modra biela); nižšia farebnej teploty (2700 – 3000K), sa nazývajú teplé farby (žlto bielej na červenú).

Index podania farieb (CRI)

Tento Index podania Farieb (CRI alebo Ra) je kvantitatívne opatrenia, ktoré sadzieb zdroj svetla, schopnosť reprodukovať farby objektov verne.V snahe objektívne porovnať podanie farieb vlastnosti všetkých svetelného zdroja, CIE je štandardizovaná metóda merania pôsobí na stupnici od 0 do 100 (chudobných na vynikajúce).Zmena farby 14 štandardných farieb je vypočítaná pri objekt je vystavená na konkrétne svetelný zdroj, a potom je to v porovnaní s referenčnou illuminant rovnakej teploty farieb (čierna tela* sa používa pre farebné teploty až 5000K a letný vyššie).Na CRI na pár svetelných zdrojov môže byť len v porovnaní ak majú rovnakú teplotu farieb.

Na CRI mierka sa volí tak, aby ideálne čierne telo zdroja, ako sú žiarovky alebo halogénové žiarovky, je podľa definície CRI hodnotenie 100. Pre zdroje svetla vyžarujú diskrétne spektrum, ako LED a výbojky, na CRI môže byť kdekoľvek medzi 0 - 100. Spravidla platí, čím viac spektra je vyplnený na všetkých vlnových dĺžkach (380 – 760nm), lepšie podanie farieb vlastnosti zdroja, avšak vysoké CRI merania jednoznačne znamená nižšiu účinnosť (ako menej efektívne vlnové dĺžky, ktoré sú zastúpené aj v spektre).

* Čierne telo je teoretický predmet, ktorý pohlcuje všetky dopadajúceho elektromagnetického žiarenia, a vzhľadom na jeho schopnosti absorbovať na všetkých vlnových dĺžkach, je najlepšie možné vysielač tepelného žiarenia.To vyžaruje kontinuálne spektrum, ktoré závisí od telesnej teploty.

.

  • Základný Typ: GU10
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Položka Druh: LED Žiarovky
  • Názov Značky: SinceLight
  • Lúč Uhol(°): 30°
  • Priemerná Životnosť (hod): 15000
  • Led Žiarovka Typ: Pozornosti Žiarovka
  • Certifikácia: ce, EMC, RoHS
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné