NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Automobily, Súčiastky A Príslušenstvo

Parkovanie Ohrievač Súprava na Opravu 12V Vzduchu Diesel Parkovanie Ohrievač Opravu Časti Prenosné Odstránenie Montáž Nástroj na Údržbu Auta Na Auto Truck

(0 Recenzie)
€22.77 €10.25

Značky:

Sku:w180278

Popis

Tento Vzduch Naftový Ohrievač Repair Kit je veľmi praktické a môže vám pomôcť predĺžiť životnosť vašich parkovanie ohrievača.Je ľahko ovládateľný a šetrí čas a náklady na opravy.

Špecifikácia

Názov: Parkovisko Ohrievač Opravy Kit

Napätie: 12V

Platné výkon: 2000W, 5000W ohrievač

Široké spektrum aplikácií: vhodné pre ohrievače, 2000W, 5000W iné modely vzduchu parkovanie ohrievače.

Balenie zoznam

1* Svietiť plug

2* Tesnenie

1* Filter

1* Kľúča

Upozornenie:

Prosím, nechajte 2-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie.

Vzhľadom na rôzne farby zobrazené v rôznych počítačoch, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od nasledujúceho fotografie, ďakujeme vám za pochopenie (1 palec = 2.54 cm).

"

(3)v prípade, Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote?Ihneď nás kontaktujte.Budeme sledovať s lodnej dopravy v čo najkratšom čase a odpovedať vám.

3.Aké služby budeme poskytovať pre veľkoobchodných zákazníkov a dropshipping zákazníkov?

(1).Pre veľkoobchodných zákazníkov, ponúkame vám veľkoobchodné ceny

(2).Pre drop shipping zákazníka môžeme poskytnúť viac zvýhodnené ceny a vytvoriť špeciálne odkazy pre vás.Budeme posielať položky do svojich zákazníkov priamo a nebude klásť žiadne našich informácií v balení.

4. Vrátenie a Vrátenie:

(1) Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to po prijal to.Ak drží na to viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU.(2)nie sú ŽIADNE VÝNIMKY!Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.(3) Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod na návrat.(4) vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými komponenty príslušenstvo v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z www.surikata.sk.ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.(5)Budeme znášať všetky náklady na dopravu v prípade, ak produkt(y) je (sú) nie, ako inzeroval.

Hodnotenie je pre nás veľmi dôležité.Ak ste spokojní, prosím, dajte nám pozitívne hodnotenie.Ak nie ste spokojní, kontaktujte, prosím, pred tým, než negatívne hodnotenie.Budeme sa snažiť vyriešiť tento problém pre vás.Vaše návrhy sú naše najcennejšie bohatstvo, budeme pokorne počúvať a snažiť robiť lepšie,

.

  • podpora: Dropshipping/ Veľkoobchod
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Názov Značky: Dierfei
  • Druh: Spaľovanie Typ Ohrievača
  • časti: montáž
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné