NAČÍTANIE OBRÁZKOV
Prenosné Audio & Video

Pohodlné Nastaviteľné Hlavy Popruh Pre Oculus Quest 1 VR Headset AR Okuliare Pena Podložky Žiadny Tlak Striedajúci Príslušenstvo

(0 Recenzie)
€32.34 €22.63

Značky: náhrdelník ar, oculus quest 1 halo popruh, ocoulus quest 2 hlavou popruh, plná veľkosť protiprachový kryt, oculus quest 1 popruh, freebuds pro protiprachový kryt, jednoduché ar, ar rohože, perforované protiprachový kryt, disposible protiprachový kryt

Sku:w1598

Odrážky:

1、Pohodlné Skúsenosti: Ergonomický dizajn a priedušný materiál, pohodlné na nosenie.PU pena je veľmi mäkké a vhodné na obrys hlavy, ktorá vám prinesie viac pohodlné skúsenosti, aj keď budete nosiť stroj na dlhú dobu.

2、Vhodné pre Rôzne Hlavu Typy: Flexibilné a nastaviteľné podľa jednotlivých nosenie, držanie tela, predné a zadné upraviť headset uhol, hore a dole na nastavenie headsetu výška.

3、Premyslený Dizajn: hlava popruh pad je pre znižovanie a rovnováhu gravitácie, tlaku efektívne.To pomáha vyváženie hmotnosti vášho VR headset na hlavu a aby ste sa cítili pohodlnejšie.

4、Premium Materiál: Vyrobené z poistného PU kože a penový vankúš, ktorý zaručuje vždy čistenie povrchu a mäkké pripojený pocit.Jednoduchá inštalácia a odstránenie.

5、Vzhľad a Všimnite si,: 99% pohodlné ako na Ocu-lus-Rozpor S Audio popruh.Poznámka: inštalačný potrebuje odstrániť-originálnu čelenku.

Len pre Ocu-lus Quest 1(nepodporuje druhej generácie)

Balenie Zoznam:

1 x Nastaviteľný Pásik Hlavy

2 x Hlavu Hubky Pad

1 x Hlavu Elastický remienok

.

  • Názov Značky: Rondaful
  • Pôvod: Kontinentálna Čína
  • Príslušenstvo Typ: anténa
  • Kompatibilné Značka/Model: PARY
  • Odoslať Hodnotenie

    Podobné Produkty

    Zodpovedajúce Produkty

    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné
    Podobné